Belépés



Keresés

Szavazások

Jónak tartaná ha dr. Kozma Richárd egy családorvosi magánrendelést is nyitna?
 

Születésnap

  • Gabriella_Farkas_82
    ünnepli a születésnapját ma!
  • Vitányi Ida
    ünnepli a születésnapját ma!
  • sasvarij
    ünnepli a születésnapját ma!
  • Angéla
    ünnepli majd a születésnapját holnap
  • danyineviki
    ünnepli majd a születésnapját holnap
  • evvii
    ünnepli majd a születésnapját holnap
  • evvii033
    ünnepli majd a születésnapját holnap
  • mat
    ünnepli majd a születésnapját holnap
  • tolvajferenc
    ünnepli majd a születésnapját holnap
  • BlueStar429
    ünnepli majd a születésnapját 2024. Április 29., Hétfő
  • khajdu
    ünnepli majd a születésnapját 2024. Április 29., Hétfő
  • Gyöngye
    ünnepli majd a születésnapját 2024. Április 30., Kedd

Honlap opciók

Ajánlja ismerősének!

Mezőkövesdi Kézilabda Klub
Ma 2024. Április 27., Szombat, Zita, holnap Valéria ünnepli a névnapját.
Form-Art Plasztikai sebészet, Miskolc
Derm-Med Bőrgyógyászat, Kozmetológia, Miskolc, Mezőkövesd

Kedves Olvasóink!

2009. novemberében egy baráti beszélgetés során Takács Géza programozó barátommal (felhasználónév: Sipirc) elhatároztuk, hogy a kor követelményeihez igazodva egy családorvosi weblapot hozunk létre.

Létrehozás alapötlete onnan eredt, hogy a Barátom , - akinek a kislánya (felhasználónév: TAnita) a Teknőc úszóiskola sikeres úszó növendéke - felkért arra, hogy az úszók és szüleik részére ezen website fórum rovatában nyújtsak orvosi tanácsokat a sportolással, egészséggel és betegséggel kapcsolatban.

A szervezés, webhosting szolgáltatás megrendelése, website regisztráció rögös útjait végig járva, 2009. december 19-én elkezdtük szerkeszteni a "webrendelőnket".  Számos technikai lehetőséget próbáltunk végig, újabbnál újabb lehetőségeket próbáltunk ki és vetettünk el, magyarra fordítottunk számos angol nyelvű program modult, stb. Közben több internetes újság szerkesztőségével vettük fel a kapcsolatot, engedélyt kérve arra, hogy írásaikból válogatva, az Önök jobb tájékoztatása végett cikkeket vehessünk át tőlük (természetesen felajálva a mi általunk írt cikkekt is). Több építő jellegű kritikát, javaslatot kaptunk olvasóinktól (akik az internetes  keresők segítségével fedezték fel próbálkozásunkat), melyet mindig köszönettel és szívesen fogadtunk, próbáltunk megfelelni a kéréseknek, javaslatoknak. 

2010. április 13-ig jutottunk el odáig, hogy munkánkat bemutassuk Önöknek, így másnap meghírdettük olvasóink előtt a webrendelő szolgáltatásait. Hetente 20-50 cikket olvasunk el szerkesztő társammal, válogatunk közülük azért, hogy a mindennapi életben használható információkat szolgáltathassunk Önök részére.Több cikket írunk, állítunk össze magunk is.

Több barátom, kollégám kérdezte meg tőlem, hogy miért teszem ezt. Jó ez nekem? Származik ebből valami hasznom? Nincs nekem más dolgom, mint az, hogy ülök esténként-éjszakánként a computer előtt és szerkesztek egy olyan website-ot, amit valaki - talán névtelenül, regisztráció nélkül - majd elolvas?  Nehéz ezekre válaszoni! De elmondhatom, hogy:

  • igen, jó ez nekem, mert a látogatói érdeklődések ezt mutatják: az utóbbi 4 hét alatt közel 4.500-an kattintottak erre az oldalra, április és május hónapban közel 7.700, azaz napi 100-380 ember számára szolgáltatunk orvosi híreket, használható információkat. Mostanra közel 130 regisztrált felhasználónk van és 2010. május 31-ére elértünk odáig, hogy 10.000-szer voltak kiváncsiak non-profit szolgáltatásunkra. Túlnőttünk az alap ötletünkön, hiszen korábban csak a praxisunk betegei és a mezőkövesdi polgárok számára akartunk információkat közvetíteni, de mára regisztrált tagunk van az ország számos pontjáról, sőt még külföldről is rendszeresen olvasnak bennünket.
  • egy családorvos feladata nem kizárólag csak a gyógyítás, kialakult betegségek gondozása, hanem a megelőzés, a prevenció is és legszélesebb körben pácienseim részére így tudok tanácsokat adni egészségtudatos életszemléletük formálása érdekében, 
  • Hasznom (anyagilag) nem származott belőle, sőt... A hasznot az jelenti, hogy Önök, az olvasóink megelégedettséggel használják a webrendelőt, sok hasznos információt közvetíthetünk Önök felé, az egészséges életvitelhez, esetleg betegségeikhez segítséget, útmutatást tudunk nyújtani.
  • Van más dolgom is, hiszen napi 10-12 órában főállásban családorvos vagyok, mellette férj és apa is, de úgy érzem, hogy mindig arra van idő, amire az ember szeretné. Én ezt szeretném csinálni... Ha Önök is akarják...  

 

Megköszönve eddigi szíves érdeklődésüket,

Üdvözlettel: ricsidoktor 

MedMax, orvosiprogram

Hírcsatorna

WEBBeteg

Partnereink

http://mezokovesd.hu www.antsz.hu oep.hu webbeteg.hu harsany.hu mezokovesdikc.hu

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Látogatottság

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai nap29
mod_vvisit_counterTegnap929
mod_vvisit_counterEzen a héten3881
mod_vvisit_counterMúlt héten5239
mod_vvisit_counterEbben a hónapban14444
mod_vvisit_counterA múlt hónapban13300
mod_vvisit_counter2009.12.19.-től4582613