BelépésKeresés

Szavazások

Jónak tartaná ha dr. Kozma Richárd egy családorvosi magánrendelést is nyitna?
 

Születésnap

 • Ipimeli
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • zsolt187
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • Meli
  ünnepli a születésnapját ma!
 • zsuzsanna sipeki
  ünnepli a születésnapját ma!
 • H.B.Andrea
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 25., Vasárnap
 • csilla
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 25., Vasárnap
 • kepi336699
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 25., Vasárnap
 • kjocó
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 25., Vasárnap
 • Mikler78
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 26., Hétfő
 • Márti74
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 26., Hétfő
 • ikrek
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 26., Hétfő

Honlap opciók

A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a Kedvencekhez

Ajánlja ismerősének!

Mezőkövesdi Kézilabda Klub
Ma 2018. Február 23., Péntek, Alfréd, holnap Mátyás ünnepli a névnapját.
Form-Art Plasztikai sebészet, Miskolc
Derm-Med Bőrgyógyászat, Kozmetológia, Miskolc, Mezőkövesd

James F. Fixx: Futók, kocogók könyve

A könyv elsődleges célja, hogy bevezessen a futás különleges világába. Aki még nem fut rendszerese, annak megmutatja, miképpen válhat egészségesebbé, bármennyire gyenge is a fizikai állapota. Megfelelő előkészületekkel és néhány óvatossági rendszabály betartásával gyakorlatilag bárki futhat. Az olvasó megismerkedhet az emberi szervezet edzések hatására megmutatkozó alkalmazkodóképességével, táplálkozási titkokkal és számos jótékony hatásával. Tanácsot kaphatunk az időjárásnak megfelelő öltözködésről, sérülések elkerüléséről. E könyv olvasása közben otthonosan érezhetjük magunkat, mert alapelveinek jó része éppen úgy alkalmazható egy háztömb körüli futásra, mint egy maratoni versenyre.

 

 

 

 

 

 

Nyerges Béla: Első horgászkönyvem

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni azokkal az alapismeretekkel, amelyekre egy sikerese horgásznak szüksége van. A legfontosabb horgászati tudnivalók jelennek meg ebben a munkában. Bemutatja a legismertebb halfajokat, horgászkellékeket. Megtudhatjuk, hogyan kell felkészülni a horgászatra, milyen szerelékkel és csalival érdemes próbálkoznunk. Évszakonként taglalja, mikor mire érdemes pecázni. A téli halfogásról is találunk ötleteket. Felhívja a figyelmet a veszélyekre és a bekövetkezett balesetek ellátására.
Ez a könyv megfelelő kezdet egy pihentető sport megismeréséhez.

 

 

 

 

 

 

Dobozy László – Wiegand Krisztina: Alpesi sín – futólécen


„Nemcsak a testet, a lelket is edzi a síelés. Olyan értékes személyiségjegyeket fejleszt, mint a bátorság, a helyzetfelismerés, a dönteni tudás, stb. Az igazi síelők mindig figyelmesek, segítőkészek egymás iránt.” – olvashatjuk a könyv előszavában. És valóban. Minden, amit a technikai részéről tudni kell és érdemes részletesen le van írva. A szerző – kiváló oktató – alaposan felkészít, hogy előzhetjük meg a baleseteket, hogyan táplálkozzunk. Megismertet a sífelszereléssel és a ruházattal, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságra. A bemelegítéstől az alapmozgásokon át a lesiklásig mindennel aprólékosan foglalkozik. A sífelvonók használatáról is szót ejt. A könyv végén rövid összefoglalást nyújt az alpesi versenyekről, bepillantást engedve a versenyzés rejtelmeibe.

 

 

 

 

 

Konrad Bartelski – Robin Neillands: Hétvégi síiskola

A Hétvégi Iskola könyvsorozat új felfogásban, elfoglalt emberek számára készült. Szakértő edző segítségével a lehetséges legrövidebb idő alatt tanulhatunk meg egy sportot vagy hobbit.
Sajátítsa el a síelés minden csínját-bínját ennek a könyvnek a segítségével, amely sok-sok képet és pontos időbeosztást tartalmaz.
A jól követhető, könnyen érthető szöveget és a szép színes fotókat először a otthona melegében kezdje el tanulmányozni. Így megismerheti azokat a nehézségeket, amelyekkel ott találkozhat, emellett megtanít arra is, hogyan kell elkerülni vagy megbirkózni velük. A síelés nagyon egyszerű és rendkívül élvezetes sport. Elsajátításához nem kell feltétlenül fiatalnak vagy élsportolónak lenni.
Olyan gyakorlatokat mutat be a szerzőpáros, amelyek biztos alapokat adnak ahhoz, hogy élvezze a hó és a hegyek okozta szépséget és izgalmakat.

 

MedMax, orvosiprogram

Hírcsatorna

WEBBeteg

Partnereink

http://mezokovesd.hu www.antsz.hu oep.hu webbeteg.hu harsany.hu mezokovesdikc.hu

Ki olvas minket

Oldalainkat 50 vendég böngészi

Látogatottság

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai nap529
mod_vvisit_counterTegnap1218
mod_vvisit_counterEzen a héten5256
mod_vvisit_counterMúlt héten4452
mod_vvisit_counterEbben a hónapban16867
mod_vvisit_counterA múlt hónapban17684
mod_vvisit_counter2009.12.19.-től2738393