BelépésKeresés

Szavazások

Jónak tartaná ha dr. Kozma Richárd egy családorvosi magánrendelést is nyitna?
 

Születésnap

 • Ipimeli
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • zsolt187
  ünnepelte a születésnapját tegnap
 • Meli
  ünnepli a születésnapját ma!
 • zsuzsanna sipeki
  ünnepli a születésnapját ma!
 • H.B.Andrea
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 25., Vasárnap
 • csilla
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 25., Vasárnap
 • kepi336699
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 25., Vasárnap
 • kjocó
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 25., Vasárnap
 • Mikler78
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 26., Hétfő
 • Márti74
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 26., Hétfő
 • ikrek
  ünnepli majd a születésnapját 2018. Február 26., Hétfő

Honlap opciók

A site hozzáadása a KedvencekhezAz oldal hozzáadása a Kedvencekhez

Ajánlja ismerősének!

Mezőkövesdi Kézilabda Klub
Ma 2018. Február 23., Péntek, Alfréd, holnap Mátyás ünnepli a névnapját.
Form-Art Plasztikai sebészet, Miskolc
Derm-Med Bőrgyógyászat, Kozmetológia, Miskolc, Mezőkövesd

EGYETEMI OKTATÁS

 

Prof. Dr. Ilyés István, a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Családorvosi Tanszékének (DEOEC CSOT) (akkor még DOTE CSOK) tanszékvezető egyetemi tanára, dr. Kozma Richárd háziorvostan szakorvost, szakvizsgáját követően azonnal - 1999. októberében - felkérte a tanszék oktatói munkájában való aktív részvételre. Az ekkor kezdődött akkreditációs folyamat eredményeként 2000. január végén a DOTE Akkreditációs Bizottsága a mezőkövesdi 2. sz. Családorvosi Praxist a Debreceni Orvostudományi Egyetem Családorvosi Tanszékének akkreditált egyetemi oktató praxisának nevezte ki, dr. Kozma Richárd pedig akkreditált egyetemi oktató, mentor kinevezést kapott.

Az Egyetem azóta is folyamatosan ellenőrzi a praxis oktató és gyógyító tevékenységét, minőségirányítási rendszerének történő megfelelőségét.

Az akkreditáció eredménye képpen, a praxis folyamatosan részt vesz  a Családorvosi Tanszék oktató munkájában, egyetemi (graduális) oktatás keretében egyetemi hallgatók szakmai gyakorlatainak lebonyolításában, szakorvos képzés (posztgraduális) oktatás során rezidensek és szakorvosjelöltek képzésében, szakvizsga gyakorlati vizsgáztatásban, ráépített és második szakvizsgára készülő szakorvosok oktatásában és vizsgáztatásában.

dr. Kozma Richárd részt vett és vesz az egyetemi graduális oktatásban is, orvostanhallgatóknak szemináriumok, gyakorlatok, előadások megtartása formájában.

A Medi-Koz Bt. családorvosi teamjének tagjai (családorvos, körzeti ápolónők) részt vesznek a nővér és asszisztens képzésben is szakközépiskolai felkérés alapján.

Dr. Kozma Richárd, még rezidens klinikai orvosként tevőlegesen kezdeményezte egy oktatás fejlesztési alapítvány létrehozását. Szervezőmunkája eredményeként 1995-ben létrejött a  "Családorvosi Szakképzéssel a Jövő Egészségügyi Alapellátásáért" Alapítvány, mely a családorvosképzés elősegítését tűzte zászlajára. Kozma dr. az alapítvány ügyvivő feladatát látta el a kezdetektől  2000-ig, azóta a kuratóriumi tagja továbbra is.

A fent leírtak alapján a mezőkövesdi 2. sz. Családorvosi Praxisnál nem csak a DEOEC, hanem más szakirányú felsőoktatási intézmény hallgatói is végezhetik szakgyakorlatukat.  

 

 

(←Az oktatás részleteinek megismeréséhez, orvostanhallgatók és szakorvosjelöltek bejelentkezési módjának megismeréséhez, klikkeljen a bal oldalon lévő "Egyetemi oktatás" menü megfelelő kulcsszavaira)

MedMax, orvosiprogram

Hírcsatorna

WEBBeteg

Partnereink

http://mezokovesd.hu www.antsz.hu oep.hu webbeteg.hu harsany.hu mezokovesdikc.hu

Ki olvas minket

Oldalainkat 138 vendég böngészi

Látogatottság

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai nap648
mod_vvisit_counterTegnap1218
mod_vvisit_counterEzen a héten5375
mod_vvisit_counterMúlt héten4452
mod_vvisit_counterEbben a hónapban16986
mod_vvisit_counterA múlt hónapban17684
mod_vvisit_counter2009.12.19.-től2738512